Chec de ciuperci

de Michelle in Aperitive / Garnituri, 5 Iul 2009 | 3591 vizualizari

 

ASPECTUOS SI GUSTOS!

 

INGREDIENTE

        Umplutura:
  • 1 ceapa
  • 250 gr ciuperci
  • 1 morcov
  • patrunjel
  • sare
  • ulei
       Aluat:
  • 3 oua
  • 50 ml ulei
  • 250gr faina
  • 2 lg smantana
  • 2 lg iaurt
  • praf de copt
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec de ciuperci:

Curatam si spalam ciupercile, le tocam. Calim ceapa si razuim morcovul. Cand ceapa e sticloasa adaugam morcovul ras si dupa 5 min adaugam cipercile. Cand sunt bine facute adaugam patrunjelul si sare dupa gust.

Faina se amesteca cu praful de copt. Ouale se bat spuma, se adauga smantana si iaurtul, se amesteca pana ce se omogenizeaza, apoi se adauga uleiul. Se adauga faina si se amesteca usor, se pune sare dupa gust. Doua linguri din aceasta compozitie se amesteca cu ciupercile, compozitia ramasa se toarna intr-o tava de chec si in mijlocul ei se adauga umplutura. Se da la cuptor, faceti testul cu scobitoarea pentru a vedea daca e gata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rosii umplute si bruschetti